ONZE ACTS

Lucifer's Party


Één groot vuurfeest


In onze vuuract kan je een breed spectrum van circusdisciplines verwachten gemengd met vuurkunsten. Acrobatie, jonglerie en evenwichtstechnieken zijn niet nieuw voor ons. Op een speelse manier maken we connectie met het publiek. Lucifer's party gaat niet alleen om een toffe belevenis met een doosje lucifers, het gaat om het vinden van de dunne lijn tussen nieuwe bewegingsmogelijkheden en het riskante aspect van vuur.


Tired of Balls

Plezier voor de hele familie


''Tired of balls'', een voorstelling waarin humor en circustechnieken worden verwerkt aan de hand van autobanden.

Roger en Marcel zijn 2 garagisten en gefascineerd door banden. Roger is een harde werker en Marcel maakt graag plezier. Marcel is niet de slimste en Roger niet de gemakkelijkste collega. Samen rollen Roger en Marcel er zich steeds wel door, want Marcel heeft het altijd goed voor en Roger weet heel goed wat hij wil.

Door hun grote passie voor autobanden durven ze wel eens vergeten dat ze aan het werk zijn. Banden vliegen in de lucht, rollen in het rond en worden gemanipuleerd. Roger en Marcel vinden op spectaculaire en creatieve wijze 'de autoband' opnieuw uit. Lachende gezichten verzekerd!


The Bubble


Voor groot en klein


Wat als drie reuzen hamsters rondlopen op je evenement? Geen wortel is veilig, geen mens ongezien.

De drie ontsnapte knaagdieren zijn op zoek naar interactie. Geïsoleerd in hun bubble lukt het hen niet altijd om hun doel te bereiken. Dat houdt hen niet tegen om op zoek te gaan naar voedsel, affectie en contact met de buitenwereld.


Tijdens ‘’The bubble’’ zoeken onze hamsters de grenzen van hun eigen bubble op. Ze hebben menselijke eigenschappen en verplaatsen zich in gigantische ballen. De act is een walking act. Dit betekent dat de hamsters zich verplaatsen doorheen de straten en pleinen op uw evenement.

Het publiek zal het beeld van deze beestjes niet snel vergeten.


Nieuwe acts in de maak